Skip to main content Skip to search

Vlad Iancu

Vlad Iancu

Av. Drd. Iancu Vlad-Alexandru coordonează propriul birou de avocatură, ce se bucură de o reputație solidă grație celor peste 1.000 de verdicte favorabile obținute pentru clienți în instanțele din România. A format o echipă de avocați seniori, cu experiență amplă în domeniile lor de practică.

Este doctorand în drept al Facultății de Drept din cadrul Universității București. Experiența sa profesională este completată de activitatea didactică la nivel universitar, fiind cadru didactic pentru o perioadă de opt ani, în cadrul Facultății de Drept, Universitatea București.

Este specializat în următoarele domenii de practică: drept Penal, drept Comercial și drept Contravențional.
Este autor de articole și studii pentru publicații de specialitate în domeniul juridic.

 

”Construirea unor relații de încredere cu clienții este obiectivul central pentru biroul nostru de avocatură. Abordăm pro-activ și cu maximă seriozitate fiecare nou proiect. Este foarte important să înțelegem toate detaliile din fiecare speță pentru a livra astfel cele mai bune servicii clienților noștri.

Cele mai importante calități ale unui avocat sunt competența profesională, onestitatea și integritatea. Bazat pe aceste principii, livrăm servicii dedicate și suntem foarte atenți la detalii.”

Av. Drd. Iancu Vlad-Alexandru