ErrorException Message: Argument 2 passed to WP_Translation_Controller::load_file() must be of the type string, null given, called in /home/gvnro/vladiancu.com/wp-includes/l10n.php on line 838
https://vladiancu.com/wp-content/plugins/dmca-badge/libraries/sidecar/classes/ Dragos Calina | Birou avocat Individual Iancu Vlad – Alexandru | Avocat drept comercial. Avocat drept civil. Avocat drept penal. Avocat dreptul contravențional. Skip to main content Skip to search

Dragos Calina

Dragos Calina

Dragoș Calina este membru al Baroului București din anul 2009 și are o bogată experiență în litigiile civile și comerciale din România. Prin activitatea lui de zi cu zi, Dragoș Calina își asistă cu succes clienții atât în soluționarea eficientă a disputelor, cât și în prevenirea acestora. Serviciile sale de asistență juridică și reprezentare sunt apreciate de o paletă largă de clienți, de la persoane fizice la bănci, mari retaileri și fonduri de investiții.

Domeniile sale de practică includ: litigii civile și comerciale, litigii de drept administrativ și fiscal, litigii de muncă, redactarea contractelor civile și comerciale, drept imobiliar, drept societar și insolvență.

Înainte de a-și înființa propriul cabinet de avocatură, Dragoș a fost avocat colaborator senior, specializat în litigii, în cadrul uneia dintre cele mai mari societăți de avocați din România.